نوشته‌ها

فروش گلیسیرین به صورت خرد و عمده با قیمت رقابتی

کاربرد :

لوازم آرایشی : از آنجا که این ماده غیرسمی است ، گلیسیرین را می توان در همه ی قسمت های مختلف پوست از جمله غشای مخاطی استفاده کرد.

صنایع غذایی : خصوصیات رطوبت دهنده و طعم شیرین گلیسیرین به آن در صنایع غذایی که در آنجا بعنوان یک عامل مرطوب کننده ، امولسیفایر ، شیرین کننده و نگهدارنده رفتار می کند ، کاربرد های زیادی را در صنایع غذایی ایجاد می کند.

تولیدات دارویی : گلیسیرین یکی از پرکاربرد ترین ترکیبات موجود در داروهایی است که در نسخه های پزشکی وجود دارند ، که بعد از آب رتبه ی دوم را به خود اختصاص می دهد.گلیسیرین موارد مصرف و کاربردهای بسیار فراوانی در صنعت تولید دارو را به خود اختصاص می دهد و بیشتر برای کمک به بهتر شدن طعم داروها استفاده می شود.

فروش گلیسیرین

مجموعه معین شیمی در تلاش برای ارائه گلیسرین پاکسان، KLK مالزی، اندونزی و … با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت است.

گلیسیرین در بشکه های 250 کیلوگرمی (عمده) و گالون های 20 کیلوگرمی (خرد) به فروش می‌رسد.

شما برای استعلام قیمت گلیسیرین و کسب اطلاعات بیشتر و خرید این محصول با مجموعه معین شیمی تماس بگیرید.

تماس با ما :
تلفن دفتر :
021-36628489
021-36629397
تلفن همراه :
0912-719-0871